«بیمه حیات وحش» لابه‌لای تبصره‌های مجلس حذف شد

سرپرست دفتر حفاظت و مدیریت حیات‌ وحش سازمان حفاظت محیط زیست درباره حذف بیمه حیات وحش، اظهار کرد: در بودجه سال ۱۴۰۱، سازمان حفاظت محیط زیست ردیف بودجه ۱۰۰ میلیارد تومانی برای بیمه حیات وحش پیشنهاد شده بود اما این ردیف بودجه، لابه‌لای تبصره‌های اضافی مجلس شورای اسلامی که پرتعداد نیز هستند، حذف شد.

غلامرضا ابدالی در ادامه بیان کرد: پس از این‌که بودجه‌ای برای پرداخت بیمه حیات وحش درنظر گرفته نشد، سعی کردیم تا با کمک صندوق ملی محیط زیست و مشارکت تعدادی از شرکت‌های بیمه برای جبران خسارت وارد شده از جانب حیات وحش همکاری کنیم اما این راهکار برای کوتاه‌مدت است و برای حفاظت از گونه‌ها در دراز مدت باید ردیف بودجه‌ای برای بیمه حیات وحش اختصاص یابد.

سرپرست دفتر حفاظت و مدیریت حیات‌ وحش سازمان حفاظت محیط زیست در ادامه با بیان این‌که تعارضات میان حیات‌وحش و انسان افزایش پیدا کرده است، خاطر نشان کرد: علاوه بر در نظر گرفتن ردیف بودجه برای بیمه حیات وحش، وزارت جهاد کشاورزی باید دامداران و کشاورزان را مکلف کند تا محصولات خود را بیمه کنند.

وی در ادامه تاکید کرد: این طور نیست که تمام خسارت توسط سازمان حفاظت محیط زیست پرداخت شود و کشاورزان و دامداران نیز باید بخشی از مبلغ بیمه را پرداخت کرده و تمهیداتی را برای حفاظت از محصولات خود در برابر حیوانات درنظر بگیرند.

ابدالی در ادامه تصریح کرد: پیگیر این موضوع هستیم که در بودجه سال ۱۴۰۲ ردیف بودجه‌ای برای پرداخت بیمه حیات وحش اختصاص یابد و شخص رئیس سازمان نیز در این زمینه مذاکراتی را با مجلس داشته است.

سرپرست دفتر حفاظت و مدیریت حیات‌ وحش سازمان حفاظت محیط زیست متذکر شد: ما لیست جانورانی که بیشترین خسارت را به کشاورزان وارد می‌کنند، احصا کردیم تا این گونه‌ها در اولویت بیمه حیات وحش قرار بگیرند. این جانوران شامل پلنگ، خرس قهوه‌ای، گرگ، گراز، قوچ و میش، آهو و هوبره هستند.

دیدگاه ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

منشور اخلاقی

تبلیغات

پیشخوان

روزنامه امروز خراسان جنوبی

خوش آمدید

ورود

ثبت نام

بازیابی رمز عبور